Kommuner betaler 1,2 mia. kr for meget i medfinansiering Kommunerne kommer til at betale over 1 mia. mere end planlagt til kommunal medfinansiering i 2015. Det viser den seneste prognose fra Danske Regioner.

Det er tilsyneladende mere end almindelig svært for stat, kommuner og regioner at vurdere, hvor meget kommunerne skal bidrage med i kommunal medfinansiering. I hvert fald fortsætter tendensen til massive overskridelser af de fastsatte rammer i 2015, hvor den seneste prognose fra Danske Regioner viser, at kommunerne ved udgangen af året vil have betalt 1,2 mia. kr for meget. I 2014 var tallet ‘kun’ på 720 mio. kr. højere end forventet, skriver Altinget.dk. Når kommunerne betaler mere end den planlagte ramme,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind