Kommuner og regioner undersøger mulighed for fusion Danske Regioner og Kommunernes Landsforening vil styrke sin position i økonomiforhandlingerne med regeringen ved at fusionere administrationer fra 2018.

Landets 98 kommuner og fem regioner vil tale med én stemme for at sikre de bedst mulige vilkår ved blandt andet fremtidige forhandlinger med regeringen. Det oplyser de to interesseorganisationers formænd, som i de kommende måneder fremlægger fusionsplanerne for de respektive bestyrelser, generalforsamlinger og delegeretmøder. »Vores oplæg til bestyrelserne om en fusion tager afsæt i respekten for den nuværende organisering og arbejdsdeling i den offentlige sektor. Vores fokus er på at sikre maksimal indflydelse for det decentrale Danmark. Vi har...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.