Sophie Løhde (V)

Kun embedsmænd får plads i udvalg om nære sundhedsvæsen Regeringen, Danske Regioner og KL har offentliggjort det kommissorium, der sætter rammerne for det kommende udvalgsarbejde om det nære sundhedsvæsen. Kun embedsmænd får plads i arbejdsgruppen, mens interessenter som PLO er henvist til en separat gruppe.

To repræsentanter for Sundheds- og Ældreministeriet, en repræsentant for Social- og Indenrigsministeriet, en repræsentant for Finansministeriet, to repræsentanter for Kommunernes Landsforening og to repræsentanter for Danske Regioner kommer til at udgøre den arbejdsgruppe, der i den kommende tid skal påbegynde udvalgsarbejdet omkring det nære sundhedsvæsen. Det er offentliggjort som en del af det kommissorium, udvalget skal arbejde efter. Det betyder altså, at der ikke er blevet plads til PLO ved forhandlingsbordet; et faktum, som formand Christian Freitag ifølge Altinget.dk er...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.