Medicinstuderende foran skulptur i Holstebro

Kommune på charmeoffensiv over for kommende læger Holstebro Kommune har inviterer østjyske medicinstuderende til tre ugers praktik i Vestjylland, hvor de kommende læger kan opleve områdets kultur og fritidsliv.

Ni medicinstuderende fra Aarhus Universitet får i disse uger mulighed for at opleve kultur og fritidsliv i Vestjylland på egen krop. Det sker i et forsøg på at rekruttere læger til egnen, som er truet af lægemangel. Det er anden gang, at lægestuderende på denne måde inviteres til Vestjylland, og bag charmeoffensiven står Holstebro Kommune, egnens praktiserende læger, Aarhus Universitet og Region Midtjylland. I løbet af de tre ugers praktiktid skal de studerende blandt andet besøge nordvestjyske lægehuse og deltage i sociale...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind