Kommunalt ansatte trænes i at opdage spiseforstyrrelser Nyt projekt skal ruste tre kommunernes medarbejdere til hurtigere at spotte symptomerne hos både børn, unge og voksne med en spiseforstyrrelse.

Tre kommuner deltager i nyt pilotprojekt, der skal opkvalificere blandt andet sundhedsplejersker, klubpersonale og lærere i at opdage spiseforstyrrelser og selvskade hos borgere. Blandt deltagerne er Struer Kommune, som i de kommende måneder vil tilbyde de ansatte særlige kurser, der skal ruste dem med viden og redskaber til bedre at yde hjælp, rådgivning og støtte til mennesker med spiseforstyrrelser og selvskade samt deres pårørende. »Der er et stort behov for, at blandt andet socialrådgivere, lærere, pædagoger og psykologer får mere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind