Sundhedsstyrelsen lancerer demensprojekt Styrelsen søger 4-5 kommuner, der over 2,5 år vil være med til at afprøve og evaluere en model, der skal forbedre plejen af mennesker med demens.

Sundhedsstyrelsen har netop lanceret et projekt, der har til formål at teste en model, der skal gøre det muligt at registrere symptomer på mistrivsel hos mennesker med demens. Styrelsen skriver i oplægget til projektet, at man forventer at modellen bl.a. kan være med til at nedbringe brugen af antipsykotisk medicin til demente og højne livskvaliteten. Pengene kommer fra Satspuljemidlerne for 2015-2018, hvor de er sat af til at udvikle en model, der omfatter kompetenceudvikling, afprøvning af et IT-baseret registreringsredskab, analyse af beboerens...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.