Sundhedsstyrelsen foreslår specialiserings­forløb i demens og psykiatri for SOSU-assistenter Sundhedsstyrelsen kigger med sundhedsministeriet på at oprette to specialiseringsforløb for social- og sundhedsassistenter inden for demens og psykiatri.

De sundhedsfaglige kompetencer på en række områder inden for både psykiatri- og demensområdet skal styrkes. Det er der en generel enighed om, og derfor foreslår Sundhedsstyrelsen, at der etableres to specialiseringsforløb for social- og sundhedsassistenter inden for henholdsvis psykiatri og demens. Det skriver Sundhedsstyrelsen i en pressemeddelelse. De to forløb skal være med til at styrke den sundhedsfaglige viden om emnerne. Sundhedsministeriet og Sundhedsstyrelsen vil nu gå videre med forslaget og afdække, hvordan en given implementering vil kunne foregå. Der...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind