Thomas Adelskov

KL giver forebyggelsesfokuserede anbefalinger tommel op Det glæder Kommunernes Landsforening (KL), at der er stort fokus på forebyggelse og rehabilitering i de faglige anbefalinger til Kræftplan IV, der blev udgivet af Sundhedsstyrelsen først i juli.

»Det er på tide, at vi prioriterer forebyggelse og rehabilitering,« siger formand for Social og Sundhed i KL Thomas Adelskov (S) som reaktion på de faglige anbefalinger, som Sundhedsstyrelsen har fået udarbejdet som grundlag for den kommende Kræftplan IV. Det skriver KL i en pressemeddelelse. Adelskov glæder sig over, at anbefalingerne lægger vægt på forebyggelse som et væsentligt område, og han håber, at regeringen vil lytte til de faglige råd. »Jeg håber, at Kræftplan IV bliver dén plan, der for...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.