Gentofte-borgere skal hjælpe med rekruttering og fastholdelse Gentofte Kommune beder borgere om at deltage i nye udvalg, der blandt andet skal se på kommunens sundhedspolitik og udfordringer med at rekruttere og fastholde medarbejdere.

Borgerne kan give et nyt blik på nogle af tidens store udfordringer og komme med bud på løsninger, mener Gentofte Kommune. Derfor opfordrer kommunen nu borgere til at gå ind i to nye udvalg, der dels skal arbejde med en ny sundhedspolitik, dels arbejde med fastholdelse og rekruttering af medarbejdere. Det skriver sn.dk. Kommunen vil blandt andet gerne have ideer til, hvordan den bliver mere synlig som en attraktiv arbejdsplads, og hvordan borgere kan mobiliseres som ambassadører for kommunens arbejdspladser....

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.