På job med kommunallæge Tine Keiser-Nielsen Et hygiejnebesøg, samtaler med udskolingselever og diverse coronaopgaver. Kom med Tine Keiser-Nielsen, der i mere end 20 år har været kommunallæge på børne- og ungeområdet i Rudersdal Kommune, på arbejde på en typisk tirsdag.

Kl. 8.30 Jeg møder ind på mit kontor, som jeg deler med andre fra sundhedstjenesten. De fleste er sundhedsplejersker, som ofte er på deres kontor på skolerne, så denne dag er der kun mig, min chef i den ene ende og sekretæren i den anden. Første opgave er at skrive et resume af det seneste nye om smittetilfælde blandt børn og unge i kommunen. Det er vigtigt, at jeg sender det ud til de relevante fagpersoner, for hvis der nu...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i 4 uger

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.