Jammerbugt Kommune prøver aktivt at tiltrække praktiserende læger I kampen for at få praktiserende læger til kommunen, inviterer Jammerbugt Kommune kommende praktiserende læger til en rundtur i kommunen med besøg i klinikker.

Regionen har ikke løftet ansvaret om at rekruttere praktiserende læger, derfor går Jammerbugt Kommune nu aktivt ind i kampen. Det gør kommunen bl.a. ved at invitere mulige kommende praktiserende læger til en dag, hvor programmet består af en præsentation af kommunen og besøg i to klinikker. »Vi har et behov her og nu og fremadrettet for at markere, at vi i Jammerbugt Kommune har praktiserende læger på en måde nær det, man kender som familielægen. Vi har i øjeblikket klinikker,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.