Arne Boelt (S), formand for Kommunekontaktrådet i Nordjylland og borgmester i Hjørring Kommune, glæder sig over, at den intravenøse behandling rykker tættere på borgerne. Flere kommunale sygeplejersker kan desuden være på vej.

Intravenøs behandling rykker tættere på borgerne i nordjyske kommuner En ny aftale mellem nordjyske kommuner og Region Nordjylland giver borgerne mulighed for at modtage intravenøs behandling i enten hjemmet eller kommunalt regi. Kommunale sygeplejersker skal stå for behandlingen.

For patienter med en infektion, der kræver intravenøs antibiotikabehandling flere gange om dagen eller ugen, kan det være en stor belastning at skulle transportere sig til og fra hospitalet.  Det ved man i de nordjyske kommuner, hvor der de senere år er indløbet »rigtig mange« henvendelser fra borgere, der ønsker behandlingen bragt tættere på hjemmet. Det fortæller Arne Boelt, formand for Kommunekontaktrådet i Nordjylland og borgmester i Hjørring Kommune (S), som derfor glæder sig over, at det nu er lykkedes...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.