Implementering på dagsordenen til KL-konference Center for Forebyggelse i Praksis afholdt i sidste uge den første konference i KL-regi, hvor sundhedsfremme og forebyggelse var det altoverskyggende emne. Den svære implementering fyldte med på dagsordenen.

Der blev især snakket implementering, da KL’s Center for Forebyggelse i Praksis 12. november afholdt konference om sundhedsfremme og forebyggelse i kommunerne. Selvom kommunerne efterhånden har stor erfaring med at indføre forandringer på sundhedsområdet, er det stadig en udfordring at få dem gjort til en naturlig del af hverdagen. Derfor glædede det Tine Curtis, leder af Center for Forebyggelse i Praksis, at fremmødet var stort, og at debatten om netop implementering fik lov at fylde. »Der har tidligere været en...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.