Projekt om børns vægt har helhedsorienteret afsæt I dele af Danmark lever hvert fjerde barn med overvægt. Projektet ‘Børneliv i sund balance’ har fokus på en langsigtet indsats med inddragelse af mange aktører omkring børnene.

Når man sammenligner danske børns gennemsnitlige vægt med børn i andre lande, har Danmark ikke et problem med overvægt. Men zoomer man ind på enkelte kommuner eller bydele, ser situationen helt anderledes ud. Vi oplever en fin opbakning i kommunen til indsatsen, for eksempel har flere af de børnehuse, som ikke var med fra starten, sagt, at de også vil være med Julie Becher, direktør for Opvækst, Uddannelse og Kultur, Frederikssund Kommune »I Gentofte Kommune lever et ud af ti...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.