Forebyggelses­pakker er blevet hverdag – og det er godt! Efter nogle krævende år med implementering af forebyggelsespakkerne er de nu ved at være et integreret redskab i hverdagen i kommunerne – og det er præcis det, der var tanken.

Da Sundhedsstyrelsens forebyggelsespakker gjorde deres indtog i 2013, var de en stor og overvældende opgave for kommunerne. Men nu – tre år efter – viser den seneste evaluering fra 2015, at kommunerne tilsyneladende har fået pakkerne ind under huden. I evalueringen, som Statens Institut for Folkesundhed har udført, har kommunerne på en række parametre angivet, hvor godt de selv føler, at de lever op til de enkelte anbefalinger. Og der er sket store fremskridt siden 2013, hvor kommunerne første gang...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.