Christian Budde
Foto: Aarhus Kommune

I Aarhus gør vi op med den herskende alkoholkultur Det skal være OK at sige nej til alkohol. Derfor gennemfører kommunen for tredje år i træk en kampagne, der opfordrer til en alkoholfri januar, skriver sundhedsrådmand, Christian Budde (V).

Vi hører det ofte: vi danskere har verdensrekord i druk. Men i Aarhus Kommune ønsker vi at gøre op med den herskende drukkultur, som kan have store konsekvenser for vores fysiske og mentale sundhed. Med Dry January forsøger vi i Aarhus at bryde tabuerne og gruppepresset forbundet med alkohol Derfor har vi for tredje år i træk stillet aarhusianerne en udfordring ved årsskiftet: Hold januar fri for alkohol. Det er en opfordring til at starte det nye år sundere og...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.