Flere ældre skal have specialiseret behandling i eget hjem Hospitalsenheden Horsens har styrket det udgående team af læger og sygeplejersker i et forsøg på at forbygge indlæggelser.

Hospitalsenheden Horsens har forstærket et udgående team af læger og sygeplejersker i et forsøg på at forebygge overbelægning på hospitalets akutafdeling og medicinske sengeafsnit. Det betyder, at ældre borgere med behov for specialiseret behandling, men som er friske nok til at blive i eget hjem, i højere grad kan modtage behandling i eget hjem af en af teamets tre læger, fire sygeplejersker samt teamtilknyttede ergo- og fysioterapeuter. »Både læge og sygeplejerske deltager i det første besøg hjemme hos patienten. Lægen lægger...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.