Patientforening: Dårlig kommunikation rammer kræftpatienter Når kommuner og hospitaler ikke kan finde ud af at kommunikere og koordinere oplysninger, kommer kræftpatienter ofte i klemme. Det viser en ny rapport fra Kræftens bekæmpelse.

Kræftpatienter bliver ofte ofrene, når kommunikationen kikser mellem hospitaler og kommuner – og det gør den desværre tit. I en ny rapport opgør Kræftens Bekæmpelse, at 70 pct. af de fejl og komplikationer, som personalet i den kommunale sundhedssektor rapporterer, vedrører den ’sundhedsfaglige kommunikation og dokumentation’. I den kommunale sundhedssektor oplever medarbejderne blandt andet uforberedte udskrivelser og problemer med den medicinske behandling, især når patienterne udskrives fra hospitalet til eget hjem. Rapportens forfatter Lotte Linnemann Rønfeldt, der er sundhedsfaglig konsulent...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.