Læger: Kommuner er ikke klar til færre senge på sygehuse Landets kommuner er generelt ikke klar til at håndtere de mange borgere, der i takt med færre sengepladser på sygehusene bliver udskrevet tidligere.

Det mener Lægeforeningen, der har sammenholdt udviklingen i antallet af sengepladser på landets hospitaler med kommunernes oprustning på området. »Supersygehusene nærmer sig med så hastige skridt, at kommunerne allerede nu er ved at være bagud. Budgetterne i kommunerne lægges jo i god tid, og hvis det f.eks. drejer sig om at efteruddanne personale, tager den slags tid. Skal der nyt personale til, skal de jo ansættes og læres op, så de er klar, når supersygehusene er færdige,« siger Lægeforeningens formand Mads Koch...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.