Facebook og fællesskab hitter blandt overvægtige børn Regionshospitalet Midt har stor succes med motionshold for overvægtige børn og unge. Tilbuddet kombinerer træning med terapi, og kommunikationen foregår på de unges egen hjemmebane: Facebook.

Hvad ville du sige til at få din hospitalsbehandling under åben himmel sammen med en gruppe ligesindede? Siden 2010 har en stor gruppe overvægtige børn og unge sammen med deres familier sagt ‘ja tak’ til netop dét, og nu viser en evaluering af ordningen, der indebærer løbehold og gruppekonsultationer, at børneafdelingen på Regionshospitalet Midt, som har lavet arbejdet, har haft succes. Statistikken viser således, at af de 165 børn, der har været i forløb på Børneafdelingen mellem 2010-2015, har 74...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.