Lægeformand: Kommuner har brug for lægelig know-how Kommunerne formår ikke at kompensere for regionernes hastige nedlæggelse af sengepladser på sygehusene, udtalte formand for Lægeforeningen Mads Koch Hansen tirsdag i Jyllands-Posten. Kommunal Sundhed har spurgt ham, om lægerne har en rolle i at løse problemet.

Kommunal Sundhed (KS): Du udtaler i JP, at kommunerne i øjeblikket ikke er gearet til at følge med i sygehusenes hastige reduktion af sengepladser. Hvad synes du, kommunerne skal gøre ved problemet? Mads Koch Hansen: Det vigtigste er, at kommuner og regioner samarbejder tæt, og at kommunerne får opgraderet kapaciteten, så de kan imødegå den fortsatte reduktion af sengepladser, vi kommer til at se. Det er vigtigt for mig at sige, at det i nogle kommuner fungerer rigtig godt, men...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind