Sundhedsstyrelsen har godkendt alle sundhedsaftaler Alle sundhedsaftaler mellem regioner og kommuner lever op til kravene, konkluderer Sundhedsstyrelsen.

Sundhedsstyrelsen har godkendt alle fem regioners sundhedsaftaler med kommunerne. Det oplyser styrelsen, der blandt andet har vurderet, om aftalerne sætter konkrete mål for indsatserne og understøtter udviklingen af sundhedstilbud tæt på borgerne og patienterne. Sundhedsaftalerne mellem kommuner og regioner gælder fra 2015 til 2018, hvor det er politisk bestemt, at parterne blandt andet skal sætte fokus på de fire obligatoriske indsatsområder forebyggelse, behandling og pleje, træning og rehabilitering samt sundheds-it og digitale arbejdsgange. Aftalerne har blandt andet fokus på at skabe øget lighed i sundhed, ligestilling...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind