Annemarie Zacho-Broe på besøg på Nykøbing F. Sygehus, hvor hun blandt andet talte med ledelsen af en afdeling, der for halvandet år siden manglede 40 pct. af deres sygeplejersker, men nu har vendt udviklingen til at få uopfordrede ansøgninger. Afdelingens løsninger tager hun med tilbage til Regionshuset i Sorø og arbejdet med rekruttering og fastholdelse.

Ny regionsdirektør i Region Sjælland: »Uligheden og skævheden er stor, men mulighederne er endnu større« Det er kun en måned siden, at Annemarie Zacho-Broe tiltrådte som regionsdirektør i Region Sjælland, men selvom hun stadig er ved at lære regionen at kende, har hun en klar vision for fremtiden. Det skal være slut med at halte efter de andre, og i stedet skal regionen gå forrest i arbejdet med nye løsninger for et bæredygtigt sundhedsvæsen.

»Jeg tror, at vi kan blive hjulpet af den brændende platform, fordi den kalder på, at vi er nødt til at tænke i nye løsninger. Hvis vi kan finde løsninger her, hvor udfordringen er allerstørst, så vil de kunne bruges alle mulige andre steder,« siger Annemarie Zacho-Broe. Der er blot gået en måned siden, at hun overtog tøjlerne som regionsdirektør i Region Sjælland, da Kommunal Sundhed møder Annemarie Zacho-Broe i regionshuset i Sorø til en snak om den opgave, der...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.