Forlænget rehabilitering uden effekt på sygdoms­risiko Lang hjerterehabilitering giver gladere patienter, men ikke mindre risiko for hjerte-kar-sygdomme, viser hollandsk studie.

Forlænget rehabilitering har ingen effekt på risikoen for ny hjerte-kar-sygdom, men giver gladere og mere aktive patienter. Det konkluderer hollandske forskere, der har præsenteret nye data på det årlige topmøde for europæiske hjertelæger, European Society of Cardiology-kongressen (ESC), i Rom. Forskere havde sammenlignet en gruppe patienter, der efter et hjerteanfald fik tilbudt et års rehabiliteringsprogram med livstils- og fitnesscoachning – enten i gruppe eller personligt – med en gruppe, der fik tilbudt et standardprogram af tre måneders varighed. Resultaterne viste,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind