Projekt skal skabe mere lige mulighed for rehabilitering Hvordan bliver flere patienter motiverede for at deltage i kollektive livstilsforløb? Det spørgsmål har et forskerteam fået fem år til at søge svar på.

Det er markant lettere at motivere hjertepatienter under rehabilitering til at motionere end til at ændre kostvaner. Det fremgår af de første foreløbige resultater af projekt “Reduktion i social ulighed i det tværsektorielle rehabiliteringsarbejde”. 41 af 79 hjertepatienter sagde i sommer ja ti at deltage i motionshold på Hvidovre Hospital .Til sammenligning ønskede kun 26 at gå på diætisternes kosthold, mens 23 takkede ja til at få mere at vide om hvad det vil sige at leve med hjertesygdom på...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.