Effekt af rehabiliterende indsats skal undersøges

Effekt af rehabiliterende indsats skal undersøges Selvom det sidste år blev lovpligtigt for kommunerne at tilbyde alle borgere med forbedringspotentiale en rehabiliterende indsats, er det endnu ikke dokumenteret, at det gør en forskel.

Siden 1. januar 2015 har kommunerne været forpligtet til at give alle ældre med potentiale for forbedret funktion en rehabiliterende indsats, der kan løfte borgerens funktionsniveau og gøre dem mere selvhjulpne i hverdagen. Effekten af den rehabiliterende tilgang er dog ikke undersøgt i videnskabelige studier, men det ændrer sig nu, hvor Nyborg Kommune sammen med Ældre Sagen og KORA har sat sig for at undersøge effekterne. »Derfor er vi nu ved at søsætte et stort, videnskabeligt projekt, der skal kortlægge, hvilken gavn...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind