Midtjysk hjertegenoptræning holder flyttedag For at begrænse antallet af borgere, der falder fra mellem hospitalsbehandling for hjerteproblemer og den vigtige rehabilitering, flytter sidstnævnte i 2016 fra hospitalerne til kommunerne. Der er allerede positive erfaringer fra Region Midt.

Det er vigtigt for en god prognose efter alvorlige hjerteproblemer og hospitalsbehandling, at der bliver fulgt op med rehabilitering – det giver de bedste forudsætninger for at vende tilbage til en god hverdag. Men mange patienter falder fra i perioden mellemindlæggelse og genoptræning. En hypotese om frafaldet er, at rehabiliteringen, der hidtil har været placeret på hospitalerne, foregår for langt fra borgernes hverdag. Det er nemlig sådan, at patienter, der ikke bor tæt på de større hospitaler, i højere grad er...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.