Følgegruppe skal styrke kronikerindsatsen En faglig følgegruppe skal sikre, at regeringens sundhedsstrategi ‘Jo før, jo bedre’ kommer til at gavne de danskere, der har risiko for at få – eller som allerede lever med kroniske sygdomme. Knasterne, der skal overkommes, ligger blandt andet i it og implementering af forløbsplaner i almen praksis.

6,5 mia. kr. har regeringen sat af til den samlede sundhedsstrategi ’Jo før, jo bedre’, der skal sikre tidlig diagnose, bedre behandling og flere gode leveår til alle. For at sikre et bredt perspektiv og en faglig ballast er der nedsat en følgegruppe, der består af bl.a. patientforeninger, fagfolk, regioner og kommuner, som med deres brede viden skal være med til at sikre, at udmøntningen af sundhedsstrategiens initiativer vedr. kronisk sygdom er til størst gavn for danskere med kronisk sygdom. Kommunerne...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.