De pårørendes behov At have et familiemedlem på plejehjem er hårdt, og de pårørende har et stort behov for at tale – ikke kun med de professionelle, men i særdeleshed også sammen. Det opdagede plejehjemsforstander Jytte Hansen for nylig.

For nylig var nogle pårørende fra forskellige plejehjem samlet her på plejehjemmet for at deltage i et fokusgruppeinterview. Interviewet skulle bl.a. hjælpe os til at blive klogere på, hvordan pårørende oplever samarbejdet og kommunikationen med plejehjemmet, og hvordan de ser deres rolle i forhold til livet på plejehjemmet. Der er endnu ikke lavet en opsamling fra interviewet, men det jeg oplevede hos alle deltagere, var et enormt behov for – og lyst til – at tale om egne oplevelser og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind