247 raske unge fik kræftdiagnose med posten Kræftens Bekæmpelse sendte i midten af februar et spørgeskema ud til unge kræftramte danskere og bad dem forholde sig til deres erfaringer med kræft. Flere af modtagerne har imidlertid aldrig fået stillet en kræftdiagnose.

12. februar modtog 29-årige Anna Hjorth Simonsen et brev fra Kræftens Bekæmpelse med overskriften: ‘Hvordan er det at være ung og få kræft?’ Brevet var en opfordring til kræftramte mellem 15 og 29 om at dele deres erfaringer, så forholdene for kommende, unge kræftpatienter kan blive bedre. Anna Hjorth Simonsen fik at vide, at hun modtog brevet, da hun ifølge Cancerregisteret havde haft en kræftsygdom inden for de seneste fem år. Den udmelding kom meget bag på Anna Hjorth Simonsen,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind