Jens Mondrup
Foto: Dansk Tandsundhed

Brug den stigende viden om tandsundhed til at styrke det nære sundhedsvæsen Fra Dansk Tandsundheds side vil vi meget gerne bidrage med at omsætte den stigende viden om bedre mundhygiejne til konkrete uddannelsesforløb, hvor diabetespatienter og andre kronikere får de rette værktøjer til at holde tandsygdomme for døren.

For snart tre uger siden landede regeringen en bred delaftale om en ny sundhedsreform, som bl.a. har til formål at styrke det nære sundhedsvæsen. Vi står i en tid, hvor forebyggelse kommer til at spille en markant rolle, hvis vi skal opretholde en god tandsundhed for danskerne Selvom de færreste formentlig tænkte på tænder og mundhygiejne, da reformen blev præsenteret, kan vi som tandplejefaglige virksomheder i Dansk Tandsundhed byde ind med løsningsforslag, når reformens konkrete tiltag skal implementeres. For i...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.