Bekymring og uvished om hjerte­rehabiliteringens kvalitet
»Det kræver, som opfølgningen sker nu, at patienterne selv tager initiativ til at bestille tid i almen praksis til opfølgning. Men vi har ingen data fra almen praksis, der indikerer, hvor mange patienter der gør det,« siger formanden for DHRD’s styregruppe, Ann Bovin, som leder hjerterehabiliteringsklinikken på Sygehus Lillebælt, Vejle.Foto: Charlotte Dahl/Sygehus Lillebælt

Bekymring og uvished om hjerte­rehabiliteringens kvalitet På hjerteafdelingerne er der frygt for, at rehabiliteringen efter hjertesygdom halter, efter at opgaven blev flyttet fra hospitalerne til primærsektoren. Men ingen ved det med sikkerhed, for der mangler data. Flere kommuner leverer data, men der mangler konkrete aftaler for, hvordan data kan flyde til en national database.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind