Leder af akutteam: Tværsektoriel aftale i hovedstaden vil virke
Samarbejdet mellem det tværkommunale akutteam i Ballerup, Herlev og Furesø og de praktiserende læger fungerer godt og skaber sammenhæng for den syge borger. Med ny aftale i hovedstaden kan alle kommunale akutfunktioner få samme mulighed.Foto: Thorbjørn Hansen

Leder af akutteam: Tværsektoriel aftale i hovedstaden vil virke Ny aftale i hovedstaden om øget samarbejde mellem akutteam og praktiserende læger vil sænke antallet af indlæggelser, vurderer leder af akutteam, som allerede har en aftale med de praktiserende læger.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind