Læge-app kan være en støtte til sårbare borgere

Læge-app kan være en støtte til sårbare borgere To kommuner har testet en app, der giver mulighed for videokonsultationer mellem udsatte borgere og egen læge med støtte fra en kommunal sundhedsfaglig medarbejder. De foreløbige resultater er positive.

Slagelse og Vesthimmerlands kommuner har de seneste måneder anvendt og indsamlet erfaringer med Kontakt Læge-app, som er et projekt ledet af MedCom med det formål at styrke kontakten mellem sårbare borgere og almen praksis. Appen giver mulighed for at afholde videokonsultationer mellem læge og borgere, som er tilknyttet eksempelvis et bosted eller plejecenter, med støtte fra en kommunal sundhedsfaglig medarbejder. I Slagelse blev der fra 1. marts til 30. juni i år gennemført 96 videokonsultationer, og evalueringen viser, at både...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind