37,5 mio. kr. til forskning i sygepleje Novo Nordisk Fonden har besluttet at donere 37,5 mio. kr. til fem femårige sygeplejeforskningsprojekter. Det er første gang, dansk sygeplejeforskning får så markant et boost.

Danske sygeplejersker, der er erfarne forskningsledere, får nu en hidtil uset mulighed for at søsætte store, ambitiøse projekter. Novo Nordisk Fonden har nemlig besluttet at udlodde 37,5 millioner til fem femårige projekter, og det kan for alvor rykke dansk sygeplejeforskning, skriver Dansk Sygeplejeråd (DSR) i en artikel. Næstformand for DSR Dorte Steenberg ser fondens beslutning om at støtte sygeplejeforskning så markant som en stor anerkendelse: »Det vidner om, at forskningen har bevæget sig langt og har en meget høj kvalitet....

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.