Forskning: Motion kan modvirke Alzheimers For første gang har forskere set på, hvad motion gør ved patienter, der allerede er diagnosticeret med Alzheimers. Resultaterne er meget lovende.

På den årlige Alzheimer’s Association International Conference i juli 2015 blev der præsenteret gode nyheder på forskningsfronten. Danske forskere fortalte om lovende resultater af studier, der ser på effekten af motion i patienter med Alzheimers: Således lader motion af moderat til høj intensitet til ikke bare at bremse udviklingen af sygdommen, men måske ligefrem forbedre patienternes kognitive funktioner. Det skriver TIME. Tidligere studier har primært set på den forebyggende effekt af motion, men også efter en diagnose lader det altså til,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.