For lidt inddragelse af personale i værdighedspolitikker I en undersøgelse fra FOA og Dansk Sygeplejeråd viser det sig, at kun få kommuner har inddraget deres sundhedspersonale i arbejdet med den lovpligtige værdighedspolitik, der skal være på plads inden udgangen af juni måned.

Sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter bliver kun i et lille omfang inddraget i udarbejdelsen af de nye værdighedspolitikker, som kommunerne skal have på plads inden udgangen af juni, hvis de vil have del i værdighedsmilliarden. Det er resultatet af en ny undersøgelse, som FOA og Dansk Sygeplejeråd (DSR) i fællesskab har udarbejdet. 64 pct. af de adspurgte medarbejdere fra den kommunale ældrepleje angiver, at de ikke ved, om den kommune, de er ansat i, er i gang med eller har udarbejdet...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind