Kommunal forskning skal styrkes med nyt samarbejde Hvordan laver man forskning i kommunalt regi, der både er metodemæssigt i orden, praksisnær og nem og hurtig at overføre til hverdagen? Det vil Danmarks seks største byer sammen finde ud af i et nyt samarbejde.

»Jeg tror, kommunerne kan noget, som universiteterne har svært ved.« Sådan siger Mads Duedahl, rådmand for Kultur og Sundhed i Aalborg Kommune, da Kommunal Sundhed møder ham til KL’s Social- og Sundhedspolitiske Forum i Aalborg til en snak om netop forskning. Med en baggrund på det lokale universitet kender Mads Duedahl en del til forskning, som den bedrives på de højere læreanstalter, og han mener, at det er på tide at slå fast, at universitetsforskning ikke nødvendigvis er svaret, når...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.