Marit Nielsen-Man, sundhedschef i Vejle Kommune, fremhæver den anonyme rådgivning for unge, Spor 18, som et tilbud, hvor kommunen sætter ind med den borgerrettede forebyggelse.

Vejle sætter ind med forebyggelse blandt unge En anonym rådgivningslinje til unge i Vejle Kommune styrker den borgerrettede forebyggelse. Sundhedschef beskriver det som en billig forebyggelsesindsats i forhold til udbyttet.

Hvis sundhedschef i Vejle Kommune Marit Nielsen-Man skal fremhæve en indsats, hvor de i kommunen styrker den borgerrettede forebyggelse, så er det Spor 18. Her kan unge mellem 18 og 25 henvende sig anonymt, hvis er ensomme eller generelt har det skidt i livet. I 2017 har 600 unge i Vejle Kommune gjort brug af tilbuddet, hvor de enten har ringet til den anonyme rådgivningstelefon eller er kommet ind til en samtale og bliver mødt af en sundhedsfaglig person. »Det...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.