Vær velkommen til et travlt år i det nære sundhedsvæsen! 2016 bliver et travlt år for alle, der er beskæftiget med sundhedsvæsenet. Det kommer til at rykke politisk, men også it, digitalisering og teknologi vil fylde meget.

Kommunal Sundhed havde i sidste uge en rigtig interessant artikel, hvor tre kapaciteter fra den kommunale sundhedsverden fortalte, hvad de forventer af det nye år. Omprioriteringsbidrag, ”værdighedspolitik”, plejehjemslæger, arbejdet med sundhedshuse, hjemtagelse af opgaver og demenshandlingsplan var nogle af de ting, der gik igen i de tre sundhedschefers kig i krystalkuglen. Selv er jeg meget spændt på arbejdet med planen for det nære sundhedsvæsen, og vinterens højdepunkt bliver den konference, som Dagens Medicin holder om emnet, og hvor jeg selv...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.