Der er for høj risiko forbundet med den fortsatte brug af AstraZenecas vaccine mod COVID-19, mener danske sundhedsmyndigheder, som indtil videre har afskrevet den fra det danske vaccineprogram. Vaccineforsker og professor Camilla Foged kunne ikke være mere enig.

Vaccineforsker om Brostrøms dom over AstraZeneca-vaccine: En fornuftig beslutning Der er for høj risiko forbundet med den fortsatte brug af AstraZenecas vaccine mod COVID-19, mener danske sundhedsmyndigheder, som indtil videre har afskrevet den fra det danske vaccineprogram. Vaccineforsker og professor Camilla Foged kunne ikke være mere enig.

De danske sundhedsmyndigheder har gjort det helt rigtige ved at droppe AstraZenecas COVID-19-vaccine, mener professor Camilla Foged. Hun forsker i den farmaceutiske side af vacciner på Københavns Universitet og har i årevis arbejde med udvikling af vacciner. »Jeg tænker, at det er en fornuftig beslutning, som vi kan være trygge ved, både som borgere og sundhedspersonale,« siger hun. I går gjorde Søren Brostrøm, direktør i Sundhedsstyrelsen, på et pressemøde det klart, at brugen af AstraZenecas vaccine mod COVID-19 stopper i...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i 4 uger

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.