Foto: Morten Stricker/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix

Statens Serum Institut ikke kan følge med efterspørgslen på influenzavacciner Stor efterspørgsel på influenzavacciner betyder, at praktiserende læger må udskyde eller aflyse vaccineaftaler.

Efterspørgslen på influenzavacciner er så stor, at Statens Serum Institut ikke kan følge med. Det betyder, at der i øjeblikket ligger bestillinger på 82.000 doser fra apoteker, læger og klinikker, som instituttet ikke kan levere. Det oplyser SSI’s pressetjeneste til TV 2. Vaccinemanglen har den konsekvens, at praktiserende læger er nødt til at udskyde eller aflyse patienters tid til vaccinen, siger Jørgen Skadborg, der er formand for Praktiserende Lægers Organisation (PLO) til TV 2. »Manglen på vacciner gør, at man...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind