Sundhedsstyrelsen vil øge vaccinetilslutning blandt SOSU-elever Statens Serum Institut udgiver nu specifikke tal for vaccinetilslutningen blandt ansatte i social- og sundhedssektoren. Flest er vaccineret i almen praksis, mens der er færrest på plejehjemmene.

Næsten 96 pct. af medarbejderne i almen praksis er fuldt vaccineret. Dermed er det den gruppe i social- og sundhedssektoren, hvor den største andel er færdigvaccineret. På plejehjemmene er 88 pct. af de ansatte færdigvaccineret, og dermed er det den laveste vaccinationstillslutning blandt sundhedsmedarbejdere. Det viser en opgørelse fra Statens Serum Institut udgivet tirsdag 23. november. 86 pct. af danskere over 12 år er færdigvaccinerede, viser seneste opgørelse fra Sundhedsstyrelsen. Derudover har yderligere 2 pct. fået første eller anden vaccination,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind