Medarbejdere i social- og ældreplejen skal igen testes for corona Fast personale i ældreplejen opfordres til at tage en PCR-test hver 14. dag. Løst tilknyttet personale skal tage en antigenselvtest før en vagt.

Én gang hver 14. dag opfordres fast personale, der arbejder i ældreplejen, nu til at tage en PCR-test for COVID-19. Det skriver Social- og Ældreministeriet i en pressemeddelelse. Opfordringen kommer efter en ny aftale om testindsatsen for COVID-19 på plejehjem, i hjemmeplejen og på sociale tilbud med sårbare mennesker for resten af 2022. Aftalen er indgået af Sundhedsministeriet, Social- og Ældreministeriet, KL og Danske Regioner på baggrund af en vurdering fra sundhedsmyndighederne. 15. august trådte opfordringen om PCR-test i kraft....

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.