De første variantopdaterede COVID-19-vacciner er kommet til Danmark Statens Serum Institut har modtaget første leverance af de variantopdaterede COVID-19-vacciner bestående af ca. 720.000 enheder.

Inden længe begynder vaccinationsindsatsen mod COVID-19 igen. Fra midten af september får plejehjemsbeboere og borgere på 85 år eller derover tilbud om et fjerde stik. Og den første leverance af variantopdaterede COVID-19-vacciner er ankommet til Danmark i går onsdag. Vaccinerne er variantopdateret målrettet omikron-varianten. »Vi har tidligt sørget for at sikre os de nyeste og opdaterede vacciner, og første leverance er nu landet. Helt konkret har vi modtaget ca. 720.000 vacciner fra Pfizer. Det dækker vaccinationen af borgere over 85...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind