Udenlandske pinger besøgte dansk plejecenter En perlerække af udenlandske sundhedspinger var for nylig i Danmark på en tur arrangeret af Healthcare Denmark. De besøgte bl.a. Plejecenter Søholm i Aarhus, og forholdene på plejecentret imponerede.

Selvom debatten i vores samfund ikke ligefrem tyder på tilfredshed med sundhedsvæsenet, så er det danske sundhedsvæsen faktisk så godt, at andre lande gerne vil lære af os. Det er i hvert fald budskabet fra organisationen HealthCare Denmark, der har til formål at promovere det danske sundhedsvæsen i udlandet. Organisationen har et ambassadørkorps bestående af sundhedspinger fra USA, Storbritannien og Tyskland, f.eks. direktøren for det skotske sundhedsvæsen og udviklingsdirektøren for den berømte amerikanske organisatio Mayo Clinic, og de besøgte Danmark...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.