»Tidligere skrev de pårørende et langt dokument om borgerens livshistorie, og så skulle en af vores medarbejdere skrive det ind i vores journalsystem. Det tog tid, og de pårørende havde ikke mulighed for at supplere med nye oplysninger. Det har de nu, hvor de hele tiden kan gå ind i appen og tilføje information,« fortæller centerleder Sisse Skjødt.

App styrker samarbejdet med pårørende og frigiver ressourcer på plejecentre Plejecentre i Roskilde Kommune tester en app, som gør det nemmere at kommunikere med pårørende til beboerne. Centerlederen ser gode resultater.

Roskilde Kommune har siden 2019 arbejdet med den lokale virksomhed Kintella om at udvikle en app, der forbedrer kommunikationen med beboernes pårørende. Udviklingsarbejdet er sket i samarbejde med KL og Roskilde Kommunes Omsorgs- og Sundhedsudvalg. Appen, der også fungerer på web, er nu kommet i brug på flere plejecentre i kommunen, og på Trekroner Plejecenter ser centerleder Sisse Skjødt gode resultater: Vi bruger appen til at give de pårørende en lang række informationer, som er nemmere at skrive i en...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i 4 uger

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.