Bølgen af plejekonkurser spøger stadig i kommunerne De mange plejehjems-konkurser i 2015 har rystet kommunerne: Én ud af tre konkursramte kommuner har nu lavet nødplaner, og overordnet set sender færre kommuner plejeopgaver i udbud.

Da plejefirmaet Vitapleje i slutningen af februar gik konkurs, indskrev de sig som nummer 19 i den kedelige statistik over private plejeudbydere, der siden regelændringerne omkring udbud i 2013 har kastet håndklædet i ringen og erklæret sig konkurs. Det skriver Politiken. De mange konkurser har fået en række aktører – KL, DI, Dansk Erhverv, Ældre Sagen og Dansk Sundhed og Velfærd – til at slå sig sammen om 11 anbefalinger, der skal sikre kommunerne i tilfælde af konkurs. En af anbefalingerne er at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind