Farvel til faste plejehjemstilsyn vækker bekymring Regeringens nye risikobaserede tilsyn skal bl.a. finansieres ved at droppe faste tilsyn på plejehjem. En dårlig idé siger flere, der frygter for betydningen af at miste den faglige sparring, de faste tilsyn medførte.

Det er nok ikke gået mange næser forbi, at regeringen har lanceret sin meget omtalte plan for at omlægge tilsynet med danske sundhedsinstitutioner. Midlerne til at skabe et mere proaktivt og risikobaseret tilsyn skal især hentes ved at skippe de faste tilsyn med plejehjemmene; en løsning, der får flere interessenter til at ytre bekymring for den fortsatte faglige udvikling på plejehjemmene, som kun bliver mere nødvendig i takt med, at plejehjemsbeboerne bliver mere syge.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind