Anbefalinger skal forebygge plejekonkurser Selvom velfærdsområdet er det kommunale område, der udsættes for mindst konkurrence, har hver tredje kommune oplevet en eller flere konkurser blandt private plejefirmaer. Nye anbefalinger skal forebygge konkurser i en tid, hvor flere opgaver kommer i udbud.

I en ny rundspørge gennemført af KL i 80 ud af 98 kommuner viser det sig, at hver tredje kommune har oplevet en eller flere konkurser blandt private plejefirmaer. Det er især på områder som praktisk hjælp og personlig pleje, at borgere kan blive berørte af konkurser. »Vi ser alt for mange private konkurser, og det er en meget stor og alvorlig opgave, kommunerne skal løse, når de med kort varsel må træde til og sørge for at der fortsat...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind